Retourneren

Voor je aankopen in de webshop heb je een herroepingstermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in zodra je je bestelling hebt ontvangen en het product moet onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat zijn (in het geval van kleding mag je het passen zoals je ook in een winkel zou doen).

 

Retourneren gaat zo:

 

  1. Stuur binnen 14 dagen een mail/bericht naar de klantenservice om je retour aan te melden, vermeld daarbij je ordernummer. Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging van je retour-aanmelding en een retouradres.
  2. Pak de artikelen die je wilt retourneren goed in zodat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is en we er nog iemand anders blij mee kunnen maken.
  3. Zorg dat je je pakket voldoende frankeert, de kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening. Gebruik een verzendmethode met track en trace code en stuur je pakket binnen 14 dagen na je retour-aanmelding naar ons terug.
  4. Bewaar je verzendbewijs met de track en trace code. Wanneer we het product of de producten in goede staat retour ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen aan je teruggestort. Is het product beschadigd dan kunnen we de schade in mindering brengen op het bedrag.


Uitgebreide informatie lees je in de Algemene Voorwaarden van de webshop.

Retourneren is ook mogelijk via het modelformulier voor herroeping.