Verzending

De verzendkosten voor je bestelling zijn direct zichtbaar in je winkelmandje/cart als je een product toevoegt. We verzenden binnen Nederland en naar de rest van de EU. 

 

Voor Nederland:

  • Gratis verzending voor kleine artikelen per brievenbuspost (pins en stickerpacks);
  • € 4,95 voor brievenbuspakjes (bijv. 1 shirt);
  • € 7,95 voor pakketjes met track en trace code (bijv. hoodies en zoodies);
  • Artwork vanaf € 9,95 met track en trace code.

 

Grote schilderijen

Voor schilderijen die groter zijn dan 90x60cm en voor kunstwerken die extra kwetsbaar zijn, gelden hogere verzendkosten voor zowel binnen- als buitenland en wordt meestal gebruik gemaakt van een andere vervoerder. Informatie hierover wordt gegeven bij het betreffende doek. Het is soms ook mogelijk een groot doek af te halen op een afhaallocatie in Utrecht en te betalen bij ontvangst, neem daarover contact met ons op.

Levertijd

Door drukte bij PostNL kan de bezorging momenteel wat vertraging oplopen. Het webshopteam verzendt je bestelling binnen 5-6 werkdagen. Je krijgt van ons bij pakketjes een mail met track en trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment dat een pakketje wordt aangeboden? Dan wordt het afgegeven bij de buren of bij een PostNL-punt bij je in de buurt. PostNL laat een briefje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op postnl.nl zien waar je je pakket kunt ophalen. Bij een PostNL-punt wordt het 1 week bewaard voordat het weer teruggestuurd wordt naar ons. Het is ook mogelijk om na ontvangst van de track en trace code, bij postnl.nl (of met de app) tegen betaling de bezorgdag nog te wijzigen.